Kantoor

Home / Kantoor

KroondeKeijzer is gevestigd in Breda. De advocaten van KroondeKeijzer zijn specialisten op de rechtsgebieden Vastgoedrecht, Huurrecht, Milieurecht en Ruimtelijk bestuursrecht.

KroondeKeijzer voorziet haar cliënten snel, efficiënt en op kwalitatief hoog niveau van specialistische juridische dienstverlening. KroondeKeijzer is creatief in het bieden van oplossingen, kijkt verder dan alleen de juridische aanpak en werkt resultaatgericht. Het is gebleken dat onze persoonlijke betrokkenheid en praktische aanpak onze cliënten aanspreekt.

KroondeKeijzer kan, indien een zaak dat noodzakelijk maakt, een beroep doen op haar uitgebreide netwerk van onder meer notarissen, belastingadviseurs en diverse expertisebureaus.

Lawstreet Breda

KroondeKeijzer Advocatuur B.V. draagt Lawstreet Breda een warm toe. Lawstreet is een nieuw initiatief van een groep Bredase advocaten met als doel inspirerende, bijzondere events aan te jagen die gericht zijn op talentontwikkeling van jonge mensen die werken in de juridisch- en culturele sector.

GO-Delta

Wilbert Kroon is bestuurslid van de Stichting GO-Delta. Go-Delta is een netwerk, exclusief bedoeld voor overheden, dat zich bezighoudt met GebiedsOntwikkeling (GO) in de Delta regio.

Het doel van het netwerk is om kennis en ervaring van GebiedsOntwikkeling in de Delta regio met elkaar te delen. Per jaar zullen vier ochtend- of middagbijeenkomsten worden georganiseerd over een van de vele onderwerpen binnen het thema gebiedsontwikkeling. Meer informatie over GO-Delta kunt u vinden op www.netwerk.go-delta.info.