Kantoor

Home / Kantoor

KroondeKeijzer is gevestigd in Breda. Wilbert Kroon is specialist op de rechtsgebieden Vastgoedrecht, Milieurecht en Ruimtelijk bestuursrecht.

KroondeKeijzer voorziet haar cliënten snel, efficiënt en op kwalitatief hoog niveau van specialistische juridische dienstverlening. KroondeKeijzer is creatief in het bieden van oplossingen, kijkt verder dan alleen de juridische aanpak en werkt resultaatgericht. Het is gebleken dat de persoonlijke betrokkenheid en praktische aanpak cliënten aanspreekt.

KroondeKeijzer kan, indien een zaak dat noodzakelijk maakt, een beroep doen op haar uitgebreide netwerk van onder meer notarissen, belastingadviseurs en diverse expertisebureaus.

KroondeKeijzer

Bij (langere) afwezigheid van Wilbert Kroon neemt mr. C.J. (Jaap) IJdema van het kantoor Adriaanse van der Weel in Middelburg (www.avdw.nl) de praktijk van KroondeKeijzer Advocatuur waar. Zijn kantoor is gevestigd aan de Kousteensedijk 5a, 4331 JE te Middelburg. Jaap IJdema is bereikbaar via telefoonnummer is 0118-656060 en e-mail: cjijdema@avdw.nl.